Pertandingan Bola Sepak MSSPP Peringkat Zon Bukit Mertajam

Share

Tahniah di ucapkan kepada pasukan bola sepak bimbingan jurulatih hebat, Cikgu Yusnizan di atas kejayaan Sekolah Kebangsaan Machang Bubok II kerana melayakkan pasukan ke peringkat akhir bagi pertandingan bola sepak MSSPP Peringkat Zon Bukit Mertajam.Berikut merupakan senarai perlawanan yang telah di lalui oleh pasukan sekolah kita:

Peringkat Kumpulan
1) SKMB2 lwn SABK Al-Masriyah (10-0)
2) SKMB2 lwn SJKT (2-0)
3) SKMB2 lwn SKMB (6-0)
4) SKMB2 lwn SK Juara (0-2)

Suku Akhir
SKMB2 lwn SK Pauh Jaya ( 3-0)

Separuh Akhir
SKMB2 lwn SK Sg Rambai (2-0)

Akhir
SKMB2 lwn SK Juara
( Perlawanan pada 30/3/2012, jam 4.00 ptg di SK Stowell)Lagi gambar klik di SINI

Semoga kejayaan adalah milik pasukan sekolah kita.

Di jemput seluruh warga SKMBII untuk beramai-ramai memberi sokongan kepada pasukan kita pada petang ini (30/3/12), jam 4.00 ptg bertempat di SK Stowell. Semoga dengan kehadiran anda dapat meningkatkan motivasi dan semangat para pemain kita. Insya Allah..


Sekian.

1 comments:

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA