Lawatan Sambil Belajar ke Pulau Pinang

Share

Seramai 44 orang pelajar dan guru SKMBii telah ke Pulau Pinang hari ini (18/4/12) sempena program Lawatan Sambil Belajar ke Pulau Pinang.

Bangunan bersejarah tinggalan zaman British.
Anti-aircraft Gun (replica)

 Antara tempat-tempat yang di lawati termasuklah Muzium Perang yang terletak di Batu Maung, Masjid Terapung, Batu Feringgi dan Gurney Plaza. Lagi info Muzium Perang di SINI.
Masjid TerapungPelajar tiba di sekolah jam 5.00 petang. Lawatan tamat.Lagi gambar di SINI.

Sekian. Oleh Cikgu Zaid.

1 comments:

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA