Perkhemahan Perdana Unit Ko-Kurikulum 2012

Share

Pada 13 hingga 14 April lepas, sekolah telah mengadakan perkhemahan untuk unit berunifom. Seramai 10 orang bagi setiap unit bernifom telah terpilih bagi mewakili Persatuan/Kelab masing-masing. Jumlah terkumpul adalah 100 orang.Untuk penginapan, setiap kumpulan di bekalkan dengan 2 buah khemah dengan kapasiti 5 orang setiap khemah. Program perkhemahan ini diketuai oleh Kem Komandan, Cikgu Zaid bin Abd Rahman.


Antara aktiviti-aktiviti yang dijalankan adalah:

1) Memasang dan meruntuhkan khemah
2) Memasak
3) Teasure Hunt
4) Night Walk
5) Persembahan Kebudayaan

Proram berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah. Tahniah diucapkan kepada jawatankuasa program. Sekian.Lagi gambar di SINI.

Oleh Cikgu Zaid.

1 comments:

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA